Slider

SZM hledají posily pro Granit

Cestovní ruch, turismus | Duben 2021

Městská chata Granit v šumavském Zadově.

 

V souvislosti s tím, že odpovědnost za provoz rekreační chaty Granit přebírají nově Sportovní zařízení města, jsou vyhlášena dvě výběrové řízení na nové zaměstnance.

 

Sportovní zařízení města Příbram přijmou do hlavního pracovního poměru dva zaměstnance – manažera provozu a správce/údržbáře chaty Granit v šumavském Zadově.

Manažer má na starosti plynulý, hospodárný a efektivní provoz chaty Granit, zajišťuje obsazenost ubytování chaty Granit a prodej doprovodných služeb a podílí se na rozvoji a zabezpečení nových služeb střediska. Dále by měl vyhledávat nové příležitosti a dojednávat podmínky akcí nebo skupinových pobytů včetně tvorby cenových nabídek. Dále spravuje rezervační systém, webové stránky a sociální sítě. Manažer se také podílí se na propagaci chaty, plánuje údržbové a opravné práce a zpracovává rozbor hospodaření střediska. Rovněž kontroluje a vyhodnocuje práci podřízených. 

Ideální uchazeč by měl být schopen nastoupit 1. dubna 2021 (nebo podle dohody), prokázat se potvrzením o středoškolském vzdělání včetně dvouleté praxe v oboru. Musí znát práci na PC, dobře komunikovat a mít řidičské oprávnění skupiny B. 

Správce chaty zajišťuje provoz rekreačního objektu. Obsluhuje vytápění, provádí drobné údržbářské práce, předává a přebírá pokoje na základě objednaného ubytování, vybírá hotovostní platby, vede evidenci ubytovaných osob nebo zajišťuje prodej doprovodných služeb (sauna, bar či gril). Má na starosti kontrolu nebo zajišťování úklidu a údržby v blízkosti Granitu, výměnu lůžkovin, úklid společných prostor nebo obsluhu hlavních energetických uzávěrů včetně kotelny na lehký topný olej. V zimním období uklízí sníh, v létě pak seká trávu nebo prořezává stromy. 

Předpokládaný nástup údržbáře je na začátku května 2021. Zájemce by měl mít minimálně výuční list nebo praxi se správou a údržbou ubytovacího nebo podobného zařízení. Předpokládá se také, že bude aktivní řidič. 

Podrobnosti o zveřejněných pozicích najdete na webu szm.pb.cz. V případě zájmu o nabízenou pozici je třeba zaslat životopis na e-mail polakova@pb.cz, a to nejpozději do 28. 3. 2021 (manažer), resp. 16. dubna 2021 (správce/údržbář). 

Stanislav D. Břeň

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne