Slider

Nová poradna pomůže se snižováním váhy i správnou životosprávou

Krátce | Červen 2020

Příbramská nemocnice spustila novou poradnu nutričních terapeutů.

Příbramská nemocnice spustila novou poradnu nutričních terapeutů. V provozu je od 11. května a zaměřuje se na pacienty i širokou veřejnost.

V první fázi bude otevřena každý čtvrtek od 8.00 do 16.30 ve vyvýšeném přízemí budovy A. Na konzultaci či měření je nutné se předem telefonicky objednat.

Poradna nutričních terapeutů nabízí například pomoc při sestavení jídelníčku a rozeznávání vhodných potravin a orientaci v etiketách výrobků. Slouží i lidem, kteří mají diagnostikované onemocnění, jež vyžaduje určitý dietní režim. Další skupinou potencionálních klientů jsou lidé s alergií, nebo nesnášenlivostí určitých potravin. V tomto případě nutriční specialista poradí, jak adekvátně nahradit tyto složky potravy. Vzdělaní specialisté také pomohou lidem se snížením nadváhy bez drastických a nespolehlivých diet. Pro určení postupu je využívána speciální diagnostická váha, která umožní rozbor jednotlivých tělesných parametrů, jako je množství tuku v těle, určení metabolického věku či procent svalové hmoty.

Poradna nutričních terapeutů nabízí různé zvýhodněné balíčky služeb. Některé z nich jsou také hrazeny ze zdravotního pojištění. Pro více informací a objednání kontaktujte poradnu na tel. 318 641 410 nebo e-mailu nutricniporadna@onp.cz.

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne