Slider

Městské kulturní centrum chystá program pro seniory na celý rok

Život v Příbrami | Březen 2023

Jednou ze společenských akcí pro seniory je dubnový Ples seniorů. Foto: archiv

MKC Příbram cílí při přípravě a realizaci akcí na všechny věkové kategorie. Aktuálně připravuje program pro nejstarší generaci.

Ve středu 19. dubna se uskuteční Ples seniorů, který naváže na minulý ročník. Připraven bude bohatý hudební i doprovodný program. Na pódiu se vystřídají hudební hosté, na parketu naopak ti taneční. Kromě klasického předtančení bude připraven také taneční workshop. Hosté se mohou jako již tradičně těšit na občerstvení zdarma v rámci vstupného. Vstupenky jsou k dispozici v Městského kulturním centru Příbram v ulici Špitálská, v Centru sociálních a zdravotních služeb a také v Senior Pointu.

V rámci této akce bude také vyhodnocena anketa Babička Příbramska, do které může svoji favoritku nominovat širší veřejnost. Podmínkou ankety je věk nad 60 let, zaslání motivačního dopisu, fotografie ze života, životního motta a bydliště v okrese Příbram. 

Kromě těchto dvou akcí se 25. června chystá koncert Evy a Vaška na náměstí T. G. Masaryka a 20. srpna koncert Rožmitálské Venkovanky u Hořejší Obory na Dvořákově nábřeží. Další aktivitou je pak odpolední program v Junior klubu, kam chce MKC Příbram ve spolupráci se Senior Pointem pozvat vybraného hosta na přání seniorů. Po tomto setkání bude následovat hudební zábava pro tuto generaci.

Jsme rádi, že nejstarší generace je stále aktivní a přichází s nápady, které můžeme realizovat. Chceme v této spolupráci pokračovat a budeme rádi za tipy a impulsy od všech věkových generací.

Vlastimil Ševr
Městské kulturní centrum

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne