Slider

Značka kvality pro Domov seniorů

Krátce | Leden 2022

Domov seniorů spadající pod Centrum sociálních a zdravotních služeb města Příbram získal Značku kvality v sociálních službách.

Domov seniorů spadající pod Centrum sociálních a zdravotních služeb města Příbram (CSZS) získal Značku kvality v sociálních službách – uděleny byly čtyři z pěti možných hvězdiček.

Systém externí certifikace zařízení sociálních služeb provozuje Asociace poskytovatelů sociálních služeb. Systém je založen na udělování bodů, kdy se hodnotí celkem pět oblastí: ubytování, stravování, kultura a volný čas, partnerství a péče. „Získání certifikace je náročný a dlouhý proces na jehož konci se potvrdilo, že pracovníci Domova seniorů i vedení Centra sociálních a zdravotních služeb odvádějí vynikající práci,“ komentoval zisk značky starosta Jan Konvalinka. „Celkové hodnocení potvrdilo, že poskytované služby jsou na vysoké úrovni a zejména flexibilně reagují na nové výzvy a požadavky,“ dodal ředitel CSZS Tomáš Cipra.

Domov seniorů spadající pod Centrum sociálních a zdravotních služeb města Příbram (CSZS) získal Značku kvality v sociálních službách – uděleny byly čtyři z pěti možných hvězdiček. Systém externí certifikace zařízení sociálních služeb provozuje Asociace poskytovatelů sociálních služeb. Systém je založen na udělování bodů, kdy se hodnotí celkem pět oblastí: ubytování, stravování, kultura a volný čas, partnerství a péče.

„Získání certifikace je náročný a dlouhý proces na jehož konci se potvrdilo, že pracovníci Domova seniorů i vedení Centra sociálních a zdravotních služeb odvádějí vynikající práci,“ komentoval zisk značky starosta Jan Konvalinka. „Celkové hodnocení potvrdilo, že poskytované služby jsou na vysoké úrovni a zejména flexibilně reagují na nové výzvy a požadavky,“ dodal ředitel CSZS Tomáš Cipra.

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne