Slider

Zašít se v Zašívárně

Život v Příbrami | Duben 2024

Z naší Zašívárny. Foto: MC Zašívárna

V Příbrami vzniklo nové rodinné centrum Zašívárna, které se stalo oázou pro rodiny a jednotlivce v naší komunitě. S názvem inspirovaným slovem „zášivka“ je Zašívárna místem, kde se rodiny spojují, děti tvoří a dospělí nacházejí podporu.


Centrum Zašívárna se nachází na náměstí 17. listopadu nad cukrárnou Rio, což z něj činí centrální bod sídliště, snadno dostupný pro všechny. Jednou z hlavních iniciativ v Zašívárně jsou různorodé kroužky pro děti i dospělé. Od kreativních po vzdělávací aktivity, centrum nabízí prostor pro každého, kdo chce rozvíjet své dovednosti a setkávat se s podobně smýšlejícími lidmi.


Nabídka Zašívárny nekončí pouze kroužky. Během všech prázdnin zde ožívají příměstské tábory, které zaručují nejen zábavu, ale i vzdělání pro děti. Není nad lepší způsob, jak strávit prázdniny než se zapojením do fascinujících aktivit.


Pro těhotné a kojící maminky jsou v Zašívárně k dispozici podpůrné skupiny, které nabízejí nejen sdílení zkušeností, ale i odbornou radu a podporu v přátelském prostředí. Věříme, že silné rodiny začínají s podporou od samého začátku.


Workshopy a akce různého zaměření jsou dalším prvkem, který Zašívárna do naší komunity přináší. Od kulturních událostí po tematické workshopy pro rodiny – všechno je na jednom místě.


Hernička v Zašívárně není jen pro zábavu. Rodiče mohou využít službu hlídání dětí, zatímco se účastní aktivit nebo relaxují. Pro ty, kteří hledají vhodné místo pro oslavu narozenin svých dětí, jsou k dispozici prostory Zašívárny, včetně možnosti připravit speciální program pro malé hosty.


Zašívárna není pouze místem, kde se setkávají rodiny – je to komunitní centrum, které poskytuje příležitosti pro vzájemné propojení a podporu. Přijďte a objevte nový svět možností, který Zašívárna přináší do našeho města. Navštivte nás také na našich webových stránkách (rczasivarna.cz) na Instagramu a Facebooku, abyste byli v obraze o nejnovějších událostech, workshopech a aktivitách. 

Monika Škrlantová
Zašívárna

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne