Slider

Zápisy do školek podobně jako minule

Život v Příbrami | Květen 2021

V této zvláštní době se děti těší do školy.

 

Během první poloviny května můžete nechat zapsat své dítě do mateřské školy. Podmínky pro jednotlivé školky najdete na jejich webových stránkách.

V květnu obvykle probíhají zápisy do mateřských škol. Na základě vydané metodiky Ministerstva mládeže, školství a tělovýchovy a s ohledem na současnou epidemiologickou situaci bylo školám doporučeno využít k zápisům do mateřských škol celé období od 2. do 16. května tak, jak stanoví školský zákon. A dále nastavit organizaci zápisů tak, aby umožňovala distanční průběh po celé jejich období. Ředitelky příbramských mateřských škol toto doporučení zohlednily a konkrétní informace týkající se zápisů v jednotlivých školkách naleznete na webových stránkách daných školek. 

Po zápisech je možno v sídlech jednotlivých mateřských škol vyzvednout, případně stáhnout z webových stránek mateřských škol přihlášky pro děti, které budou navštěvovat mateřskou školu během prázdninového provozu. Po jejich vyplnění budou mít rodiče možnost své děti k prázdninovému provozu přihlásit. 

red

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne