Slider

Žáci úspěšně složili jazykové zkoušky

Školství | Únor 2023

Na pět desítek žáků prokázalo své jazykové dovednosti. Foto: ZŠ Příbram

Několik dnů před vánočními svátky převzali žáci ZŠ Školní certifikáty Cambridge English, a to po prokázání znalostí angličtiny na různých úrovních. 

Šestým rokem mají žáci ZŠ Školní v Příbrami možnost připravovat se v průběhu školního roku k mezinárodním jazykovým zkouškám Cambridge English. Ve spolupráci s jazykovou školou International House Akcent Prague jsme v polovině října zajistili konání těchto zkoušek přímo na naší škole. Všech 45 přihlášených žáků prokázalo úspěšně znalost anglického jazyka na úrovni Starters, Movers nebo KET a patří jim velká pochvala. Ve středu 21. prosince převzali v Zámečku-Ernestinu jazykové certifikáty. 

Cesta, kterou žáci ušli až do dne, kdy získali certifikát, byla ovlivněna jejich aktivním přístupem, pílí, chutí na sobě pracovat a vzdělávat se ve volném čase. Neméně důležitý byl jejich pozitivní přístup, bezprostřední komunikace a podpora ze strany vyučujících anglického jazyka a rodičů. Všem studentům, kteří se rozhodli ve studiu anglického jazyka touto cestou pokračovat, přejeme hodně úspěchů, pozitivní energie a motivace.

Jana Žáková
ZŠ Školní Příbram

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne