Slider

Technické služby přijmou účetní, řidiče, techniky údržby nebo hrobníka

Služby | Únor 2024

Technické služby města Příbrami nabízejí práci mj. pro obsluhu sekacích zařízení. Foto: TS

Zájemci o zaměstnání mohou využít aktuální nabídku Technických služeb města Příbrami. Příspěvková organizace nabízí hned několik pozic najednou.

 

Technické služby města Příbrami (TS) přijmou několik pracovníků:

 

Dělník – technik údržby

Středisko Veřejná zeleň přivítá uchazeče na pozici dělník – technik údržby. Náplň práce spočívá v údržbě a obsluze sekacích zařízení a činnostech spojených s údržbou veřejné zeleně. Požadovány jsou řidičský průkaz skupin B a T, vyučení v oboru automechanik či opravář zemědělských strojů a samostatnost a spolehlivost. Pracovní poměr s pevnou pracovní dobou je na dobu určitou s možností prodloužení.

 

Hlavní účetní

TS dále hledají hlavní účetní. Mezi požadavky patří vzdělání ekonomického zaměření (SŠ/VŠ), znalost účetnictví příspěvkové organizace (výhodou), podvojného účetnictví a daňových zákonů (základní), samostatné zpracovávání a vedení účetnictví příspěvkové organizace, znalost práce na PC, samostatnost, svědomitost a zodpovědnost. Práce je na plný úvazek s nástupem v červnu 2024.

 

Hrobník

Středisko Hřbitovy přijme hrobníka na práce spojené s pohřbíváním (kopání hrobů, otevírání hrobek), dále náplň práce tvoří ukládání uren, údržba a úklid hřbitovů či sezonní práce jako sekání trávy, hrabání listí nebo úklid sněhu. Požadovány jsou zkušenosti při práci s křovinořezem, samostatnost, pečlivost, spolehlivost a výhodou je řidičský průkaz skupiny B.

 

Řidič

Středisko Komunikace nabízí volné pracovní místo řidiče. Náplň práce představuje obsluha a údržba přidělené techniky a práce spojená s údržbou, opravou a instalací dopravního značení. Vyžadovány jsou řidičský průkaz skupin B a C, profesní průkaz, samostatnost, spolehlivost a flexibilita. Po zkušební době je pracovní poměr na dobu neurčitou s pracovní dobou 6.00 až 14.30. Nástup je možný v únoru 2024.

 

Technik realizace a údržby zeleně

Další nabízenou pozicí je technik realizace a údržby veřejné zeleně. Bude mít na starosti přípravu podkladů k projektům veřejné zeleně a pasportizaci, řízení jejich realizace; navrhování sadovnických a krajinářských úprav a údržby ve spolupráci s Odborem životního prostředí města Příbram; kontrolu parků, sadů a dalších ploch veřejné zeleně a navrhování vhodných, údržbových a ochranných opatření; kontrolu techniky střediska veřejné zeleně a návrhy její obnovy. Uchazeč by měl být kvalifikovaný v oboru zemědělství a mít zkušenosti s vedením kolektivu, dále se předpokládají držení řidičského průkazu B a samostatnost a spolehlivost. Pracovní poměr je na dobu určitou s možností prodloužení, nastoupit lze od března 2024.

 

U všech nabízených pozic poskytují Technické služby města Příbrami 25 dní dovolené, čtyři dny indispozičního volna a stravenky. V případě zájmu lze kontaktovat Miroslavu Skalickou (miroslava.skalicka@ts-pb.cz, 318 624 191 linka 25). Zájemci o pozici hlavní účetní (do 16. února) a technik realizace a údržby veřejné zeleně (do 22. února) zašlou životopis na uvedenou e-mailovou adresu, popř. na adresu organizace: Technické služby města Příbrami, U Kasáren 6, 261 01 Příbram IV. Součástí životopisu musí být údaje o dosaženém vzdělání, odborné praxi nebo případném speciálním profesním osvědčení.

 

Stanislav D. Břeň

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne