Slider

Technické služby povede Irena Hofmanová

Život v Příbrami | Září 2022

Irena Hofmanová bude řídit Technické služby města Příbramě. Foto: archiv

Na přelomu října a listopadu letošního roku dojde ke změně ve vedení jedné z největších příspěvkových organizací města. Technické služby bude řídit Irena Hofmanová.

 

Technické služby města Příbrami povede od 1. listopadu Irena Hofmanová. Vzešla vítězně z otevřeného výběrového řízení, které město vyhlásilo. Konkurz na obsazení vedoucího místa zajišťovala personálně-poradenská a zprostředkovací agentura Psych-Inform, se kterou Příbram při výběru kandidátů na obsazení vedoucích pozic spolupracovalo již v minulosti. 

Do výběrového řízení se přihlásilo čtrnáct kandidátů – jedenáct reagovalo na základě inzerátu, tři byli osloveni agenturou napřímo. Do druhého kola bylo firmou vybráno osm kandidátů a po psychologických testech byli doporučeni čtyři vhodní uchazeči. Irena Hofmanová pak zvítězila na základě rozhodnutí sedmičlenné výběrové komise. 

Dlouholetý ředitel TS Příbram Pavel Mácha informoval v únoru letošního roku o ukončení pracovního poměru k 31. říjnu. „Ředitel Mácha odvedl ve své funkci mnoho práce, za kterou je třeba mu poděkovat. Věřím, že nová paní ředitelka, která má s touto organizací coby její zaměstnankyně bohaté zkušenosti, na jeho práci plynule naváže,“ řekl starosta Jan Konvalinka. 

sdb

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne