Slider

SZM navyšují ceny některých poskytovaných služeb

| Květen 2022

Adventure golf na Novém rybníku.

Návštěvníci zimního stadionu, sportovní haly a areálu Nový rybník si od června za služby připlatí. K navýšení cen dojde z důvodu rostoucích nákladů na provoz jednotlivých středisek. Z úpravy ceníků byl vynechán aquapark.

 

Veřejné bruslení bude nově stát 70 korun za osobu a na dětském bruslení zaplatí dítě o 10 korun více než doposud. Zdražení se dotkne také seniorského bruslení. Ceny pronájmu ledových ploch budou navýšeny podle časového pásma a druhu činnosti. Cena za pronájem sportovní haly pro sportovní oddíly a veřejnost bude navýšena o 50 korun za hodinu. Mění se také cena za pronájem sportovní haly pro pořádání kulturních akcí z 38 000 na 42 000 korun. 

Sportovní zařízení města Příbram nabízí ubytování hotelového typu na zimním stadionu a aquaparku. I zde dojde z důvodu navýšení cen za energie a celkového nárůstu nákladů na provoz v průměru o 15 % podle typu a délky ubytování. Vstup do areálu Nový rybník zůstává i nadále zdarma, zdražení se týká již zpoplatněných služeb, a to adventure golfu, minikempu, pronájmu letního kina a jednotlivých prostor v areálu. 

Změnu ceníku poskytovaných služeb příspěvkové organizace SZM Příbram odsouhlasila 4. dubna 2022 rada města. Kompletní ceník služeb je dostupný na webu szm.pb.cz. 

Miroslava Poláková, Sportovní zařízení města Příbram

SZM hledá posily

Začíná letní sezona a příspěvková organizace Sportovní zařízení města Příbram hledá posily pro provozované služby. Nejvíce zájemců uvítá v areálu Nový rybník, kde od června do září nabízí brigádu na adventure golfu nebo do recepce minikempu. V prvním případě je pracovní doba pružná podle počasí, v druhém se jedná o směnný provoz v čase 6.00–14.00 a 14.00–22.00. Od července do srpna je pak možné vykonávat letní brigádu v půjčovně sportovního vybavení, i zde je pružná pracovní doba podle počasí. Bližší informace lze získat na tel. 601 126 006 nebo e-mailu trojan@pb.cz. Od června do konce srpna se nabízí prostor také pro zájemce, kteří by rádi pracovali jako obsluha v bistru Sezam. Podrobnosti lze získat na webu sezambistro.cz nebo na tel. 739 478 416 či e-mailu j.kozohorska-rampova@pb.cz.

 

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne