Slider

SZM mírně navyšují ceny

Sport | Listopad 2020

Od Nového roku se mírně zvýší ceny služeb SZM Příbram.

Od 1. ledna příštího roku dochází k navýšení cen za některé služby poskytované Sportovními zařízeními města Příbram.

 

Vzhledem ke stálému zvyšování celkových nákladů na provoz města Příbram odsouhlasila změnu v ceníku poskytovaných služeb Sportovními zařízeními města Příbram. Změny v ceníku se týkají jak služeb pro veřejnost, tak i pro sportovní celky.

 

Aquapark

Za plavání si návštěvníci Aquaparku Příbram od Nového roku mírně připlatí. Například vstupné na hodinu pro dospělého bude nově za 65 korun namísto dosavadních 60 korun a za 1,5 hodiny sauny si návštěvník zaplatí 100 korun namísto 90 korun. Zdražuje také dětské vstupné, a to o pět korun, a rodinné vstupné o 15–40 korun (podle počtu hodin). Zdražování se nedotkne seniorů, a to jak běžného vstupného v provozní době včetně sauny, tak sobotního ranního plavání pro seniory.  

V rámci plavecké výuky dojde k navýšení ceny na jednoho žáka a jednu lekci o 10 korun, o 10 korun bude zdražen také aquagym. Pronájem bazénu od 1. ledna 2021 vyjde na 6000 korun a jedna dráha na 800 korun. Navýšení cen se nevyhne ani venkovnímu bazénu.

 

Zimní stadion

Veřejné bruslení bude od Nového roku stát 50 korun za osobu a na dětském bruslení zaplatí dítě s doprovodem dohromady 60 korun. Ceny pronájmu ledových ploch budou navýšeny podle časového pásma a druhu činnosti. Změny v ceníku se týkají také pronájmu baletního sálu a malé klubovny, kde cena vzroste o 50 korun.

 

Sportovní hala

Pronájem sportovní haly pro sportovní oddíly a veřejnost vzroste od Nového roku podle časového pásma a druhu činnosti. Cena za pronájem sportovní haly pro pořádání kulturních akcí se nemění.

 

Ubytování

Sportovní zařízení města Příbram nabízejí ubytování hotelového typu na Zimním stadionu a Aquaparku. I zde dojde od 1. ledna 2021 k mírnému navýšení cen.

Kompletní ceník služeb najdete na webu szm.pb.cz.

 

Miroslava Poláková, Sportovní zařízení města Příbram

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne