Slider

Strategický plán v přípravě: Vyjádřete se v dotazníku

Krátce | Listopad 2020

Sběr vyplněných dotazníků probíhá do 31. října 2020.

Příbram začíná tvořit nový strategický plán na období 2021–2030, který se má stát klíčovým dokumentem, ve kterém je vyjádřena představa o směřování města. Při tvorbě strategického plánu se přihlíží také k názorům a potřebám obyvatel města a regionu.

„Jako velmi důležité vnímáme to, aby se k tomuto zásadnímu rozvojovému materiálu vyjádřili také naši občané. Z tohoto důvodu byl vytvořen dotazník, který nám velmi pomůže při tvorbě plánů na další období,“ informoval příbramský starosta Jan Konvalinka.

Vzhledem k současným krizovým opatřením dochází k aktualizaci míst pro sběr tištěných dotazníků oproti informacím uvedeným přímo na dotaznících – ty jsou k dispozici na následujících sběrných místech, kde je možné je zároveň vyplněné odevzdat do označeného sběrného boxu: Infocentrum Městského úřadu Příbram, Tyršova 106, Zámeček– Ernestinum - v rámci zkrácené otevírací doby; Knihovna Jana Drdy - ústřední půjčovna pro dospělé (nám. T. G. Masaryka) a v pobočkách Křižák a Březové Hory; v průjezdu hlavní budovy

Knihovny Jana Drdy na nám. T. G. Masaryka a ve vstupní hale Zámečku-Ernestina je možné dotazníky odevzdávat i do označených schránek (na těchto dvou místech však nejsou dotazníky k vyzvednutí). Pokud raději volíte online formu, najdete dotazník na webu města pribram.eu nebo v mobilní aplikaci Příbram v mobilu. Sběr vyplněných dotazníků probíhá do 31. října 2020.

Dotazník online: https://www.survio.com/survey/d/sprmpribram

 

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne