Slider

Staráme se o jedno z nejlepších turistických značení na světě

Sport | Březen 2022

Z výletu příbramských turistů do Tiských stěn. Foto: Jaroslav Vosecký

Chůze je zdravým a člověku po všech stránkách prospěšným pohybem. Přesvědčit se o tom můžete společně se členy Klubu českých turistů.

 

V dnešní době hledáme odreagování od každodenního stresu. Takovou příležitost nabízejí hezké výlety s Klubem českých turistů Baník Příbram, které jsou vhodné pro všechny věkové skupiny. Pořádáme je i s využitím veřejné dopravy a na výlety se nemusíte přihlašovat, stačí přijít ve stanovený čas na autobusovou zastávku či nádraží. Trasy jsou pěkně připravené a vedené našimi instruktory. Dále nabízíme výlety se smluvním autobusem – jednodenní, víkendové a také jeden osmidenní, který pořádáme na přelomu června a července. Na tyto výlety je třeba včasné přihlášení. Všechny jsou cenově dostupné a čím více nás je, tím méně na osobu se platí. 

Účastnit se můžete také schůzí, které se konají každou první středu v Domě Natura od 17.00. Vezměte s sebou i kamaráda nebo kamarádku. Přijďte, je lepší si vše poslechnout, dozvíte se o našich akcích a obdržíte plán na celý rok. Nemusíte být hned členy, ale můžete s námi občas vyrazit na výlet a poznat krásu naší přírody a také nové přátele. Náš klub je jedním z nejstarších v ČR a stará se o jedno z nejlepších turistických značení na světě. Chůze je zdravým a člověku po všech stránkách prospěšným pohybem. 

Spravujeme vývěsku u II. polikliniky, dále zveřejňujeme informace na webových stránkách kctbanikpribram.wixsite.com/turisti. Informovat se lze i na mailu kctpribram@seznam.cz či na tel. 604 310 331. 

Barbora Synková, KČT Baník Příbram 

Plán autobusových výletů na rok 2022

26. března: Velhartice
23. dubna: Střela II 
6.–8. května: Žďárské vrchy 
3.–5. června: Ratibořicko – Náchodsko 
2.–9. července: Beskydy
3. září: Úterý 
16.–18. září: Šumava

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne