Slider

Sezona farmářských trhů začala, konat se budou i bleší trhy

Život v Příbrami | Duben 2024

První letošní farmářské trhy již máme za sebou.

Od soboty 16. března až do prosince se v Příbrami na Dvořákově nábřeží konají pravidelné farmářské trhy, a to vždy první a třetí sobotu v měsíci.

 Příbramské farmářské trhy mají svoji dlouholetou tradici. I v letošním roce se bude Dvořákovo nábřeží vždy první a třetí sobotu v měsíci plnit prodejními stánky. První farmářské trhy se uskutečnily v sobotu 16. března a jejich součástí byla velikonoční dílnička, kde si děti mohly uplést pomlázku nebo nabarvit kraslice. 

Organizátoři se letos rozhodli znovu zavést možnost posezení pod stromy s možností dát si kávu s kouskem něčeho sladkého či slaného, a získat tak energii do nového dne. Prodejci tradičních výrobků, řemeslníci nebo pěstitelé, kteří se chtějí farmářských trhů účastnit, se mohou hlásit na e-mail trhy@pribram.eu

„Vedle tradičních farmářských trhů jsme v loňském roce vyzkoušeli také trhy bleší. U veřejnosti se tato nabídka setkala s úspěchem, takže v pořádání bleších trhů budeme pokračovat i letos,“ řekl starosta Jan Konvalinka. 

Bleší trhy se budou konat na náměstí T. G. Masaryka a předběžně jsou stanoveny tři termíny, a to 6. dubna, 1. června a 7. září. 

Eva Švehlová
Městský úřad Příbram

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne