Slider

Pro klienty městského úřadu v době nouzového stavu

Krátce | Květen 2020

Komunikace s úřadem by měla probíhat prioritně telefonicky, elektronicky (e-mailem, datovou schránkou), popř. poštou

Komunikace s úřadem by měla probíhat prioritně telefonicky, elektronicky (e-mailem, datovou schránkou), popř. poštou.

Je-li nutná osobní návštěva úřadu, vyřízení záležitosti je možné v úředních hodinách (pondělí a středa od 8.00 do 17.00, Dopravní úřad má rozšířené úřední hodiny i v úterý a čtvrtek od 8.00 do 15.00).

Příjem dokumentů a jiných písemností probíhá přednostně prostřednictvím podatelny (pracoviště v ul. Tyršova 108) v úředních hodinách a dále i v úterý a čtvrtek od 8.00 do 15.00 a v pátek od 8.00 do 14.30 (mimo úřední hodiny použijte zvonek vedle vchodu do budovy).

Pro úhradu plateb je upřednostňován bezhotovostní platební styk. V nutných případech lze zaplatit v pokladně Městského úřadu Příbram v úředních hodinách (platba platební kartou upřednostňována). Poplatky za komunální odpad a za psy lze uhradit až do 30. června 2020 bez jakékoli sankce. Údaje pro bezhotovostní platbu jsou uvedeny na složence, popř. lze tyto údaje získat na tel. č. 318 402 341, 318 402 241 nebo na e-mailu popelnice@pribram.eu.

Do budovy úřadu bude vpuštěn vždy jen omezený počet klientů, kdy bude vyžadováno dodržování organizačních pokynů zaměstnanců úřadu. Je nutné dodržovat odstup mezi osobami alespoň dva metry, neshlukovat se, používat ochranné pomůcky dýchacích cest a dezinfekci rukou.

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne