Slider

Příbramské osobnosti známé a neznámé

Život v Příbrami | Duben 2020

A právě jim se věnuje měsíčník Z profilu.

I když je Příbram malé město, má co nabídnout – například mnoho osobností. Některé jsou známé více a některé méně. Všechny jsou ale unikátní a mají o své práci co říct. A právě jim se věnuje měsíčník Z profilu.

 

Půlhodinové rozhovory se zajímavými a inspirativními osobnostmi Příbrami a příbramského regionu druhým rokem připravuje GymTV, školní televize Gymnázia Příbram, a moderuje je bývalý šéfredaktor GymTV a absolvent Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy Václav Bešťák. 

Celý projekt odstartoval v říjnu 2018 rozhovorem s tanečním mistrem Jiřím Dohnalem a od té doby se v „profilu“ vystřídalo patnáct hostů; od administrátora Svaté Hory Davida Horáčka přes modelku Barboru Podzimkovou, až po Romana Šmuclera, prezidenta České stomatologické komory. „Hledáme osobnosti, které malými činy dělají velké skutky,“ řekl moderátor Václav Bešťák. A právě těch je v Příbrami a okolí stále dost. 

Všechny díly pořadu Z profilu si můžete zpětně pustit na internetové stránce zprofilu.cz, na YouTube kanálu GymTV nebo si je poslechnout v podcastových aplikacích. Premiérové živé vysílání připadá zpravidla na druhé či třetí úterý v měsíci od 19.00 na webu zprofilu.cz. Hostem dalšího vydání bude 14. dubna cestovatel a dobrodruh Matěj Kratochvíl. 

Matylda Hofschnaidrová, Gymnázium Příbram

 

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne