Slider

Příbram hledá nové vedení Centra, ale také další zaměstnance

Život v Příbrami | Prosinec 2022

Sháníte práci? Sledujte městskou úřední desku, třeba si z nabídky vyberete. Foto: Shuterstock

Město vyhlásilo výběrové řízení na obsazení místa ředitele/ředitelky příspěvkové organizace Centrum sociálních a zdravotních služeb města Příbram.

Úspěšný kandidát budemít na starosti řízení, odpovědnost za chod a rozvoj CSZS, tvořeného následujícími organizacemi: Pečovatelská služba, Domov seniorů, Azylový dům, Sociální poradna, Středisko terénních služeb, Dětské skupiny a rehabilitační stacionář, Nízkoprahové denní centrum a Noclehárna pro osoby bez přístřeší, a Protialkoholní a protitoxikomanická záchytná služba.
Ideální kandidát by měl mít vysokoškolské vzdělání (výhodou je splnění kvalifikačního předpokladu pro výkon povolání sociálního pracovníka dle zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách), praxi v manažerské funkci a vedení pracovního kolektivu min. dva roky, praxi v sociální nebo zdravotní oblasti či teoretickou a praktickou znalost manažerských dovedností (HR management, vedení lidí, hodnocení zaměstnanců, analýza a reporting).

Uchazeč či uchazečka by měli být manažerskými osobnostmi s analytickým a koncepčním myšlením, komunikačními dovednostmi a schopností týmové spolupráce. Předpokládá se znalost práce na PC, časová flexibilita, trestní bezúhonnost a vlastnictví řidičského průkazu skupiny B.
Platové podmínky odpovídají 12. platové třídě dle zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů, nařízení vlády č.341/2017 Sb., oplatových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů. Řediteli či ředitelce náleží příplatek za vedení a je možný osobní příplatek. Předpokládaný nástup je v lednu či únoru 2023.
Zájemci přiloží k přihlášce motivační dopis, životopis, ve kterém budou uvedeny údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech adovednostech, afotokopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. Přihlášky do konkursu musejí být doručeny nejpozději do 9. prosince do 12.00.
Několikaletým ředitelem CSZS byl do podzimu letošního roku Tomáš Cipra, který opustil funkci na vlastní žádost. V současnosti je vedením centra pověřen vedoucí personálního oddělení CSZS, a to od 1. listopadu tohoto roku.

Prvním ředitelem centra po jeho zřízení byl současný starosta města Jan Konvalinka.

CSZS shání také všeobecnou sestru na DPP nebo DPČ do Domova seniorů Březové Hory.

Pracujte pro Příbram


Město nabízí k obsazení volná pracovní místa:

  • vedoucí Odboru silničního hospodářství,
  • strážník/čekatel (tzv. okrskář - pouze denní směny) a strážník/čekatel u Městské policie Příbram, 
  • právník v Odboru práva a veřejných zakázek.

    Podrobnosti o volných pracovních pozicích a požadavcích pro konkurs jsou uvedeny na úřední desce, respektive velektronické podobě na webu edeska.pribram.

Stanislav D. Břeň

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne