Slider

Přednášky ve Fit senioru: stárnutí mužského těla, marketingové hovory a půsty

Život v Příbrami | Květen 2024

Fit senior Příbram pro své členy připravuje zajímavé akce. Foto: web FSP

Na druhou polovinu května připravil Fit senior program výhradně pro pány. Dále květen přinese přednášky o půstech nebo marketingových hovorech a eReceptech.

 

Není tajemstvím, že seniorské kluby navštěvují o trochu více ženy. Fit senior dlouhodobě usiluje o nastavení pestrého programu tak, aby oslovil i muže. Ti mohou využívat celou řadu aktivit jako – fotbal v chůzi, posilovnu s trenérem, šachový klub či pánský potlach. Hodně pánů navštěvuje jazykové kurzy a výšlapy. 

Na 23. května od 16.00 je výhradně pánské publikum připravena beseda s fyzioterapeutem Ĺubomírem Bičejem z Fyzio Body ProfIK na téma: Jak stárne pánský pohybový aparát. Proberou se specifika tohoto procesu pro lepší pochopení vlastního těla a toho, co se s ním děje. Důležité je také vysvětlení, co vše lze pro funkční pohybový aparát dělat a také v jaké míře, abychom si neubližovali a naopak. Samozřejmě bude prostor pro otázky. 

Fit senior letos dále pořádá dva přednáškové cykly. Jeden zaměřený na dlouhověkost, který 15. května od 16.00 přinese v podání lektora Martina Levantiho přednášku o půstech. Účastníci se dozví, jak tuto techniku bezpečně zařadit do svého režimu a jaké přínosy mohou očekávat. Ze spotřebitelských témat druhého cyklu budou 29. května v 10.00 ve spolupráci s Českým telekomunikačním úřadem probírány dvě zajímavé oblasti. Jak na marketingové hovory a eRecept. Účastníci se dozví, co jsou to nevyžádané hovory, jak se proti nim bránit, jak na ně reagovat a kde a jak je možné si ověřit podezřelé telefonní číslo. Ve druhé části přednášky si ukážeme, jak funguje eRecept, jaké jsou jeho výhody, jakými způsoby je může lékař vystavit a jak funguje aplikace pro pacienty. 

Všechny akce jsou zdarma a konají se v klubovně Fit senioru na adrese Na Příkopech 103 (budova I. polikliniky). 

Kristina Hovorková
Fit senior Příbram

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne