Slider

Pozitivně naladění, ale stále negativní

Úvodník | Prosinec 2021

Místostarostka Zorka Brožíková

Ještě pár dní a skončí již druhý nejpodivnější rok, jaký kdy většina z nás zažila. Nicméně ať už je rok jakýkoliv, jsme všichni zvyklí ho minimálně při štědrovečerním přípitku vyhodnotit a pro ten následující rok připravit alespoň nějaké plány. Nejinak je tomu u samotného města. Proto ve stávajícím čísle Kahanu předkládá místostarosta Martin Buršík informace o hospodaření města v roce 2021 a o výhledu a rozpočtu na následující období. Najdete zde také bilanční rozhovor se starostou města Janem Konvalinkou. Obě statě vřele doporučuji k přečtení. 

Stejně jako v předchozích letech, i v končícím roce 2021 město iniciovalo mnoho staveb, rekonstrukcí, oprav a také různorodých aktivit. Když se po jejich dokončení ohlédneme zpátky, za odvedenou prací vidíme lidi, bez nichž by to nebylo možné. Především jde o zaměstnance města, ale také o spoluobčany, kteří dobrovolně obětují svůj čas ve prospěch věci. Chci jim za vedení města vyjádřit velký dík. Prosté a jednoduché poděkování směřuje také k vám, čtenářům. Za vaši přízeň, za to, že čtete Kahan, že vás zajímá, o čem informuje, že se zabýváte děním ve městě. Dík patří také redakční radě tohoto zpravodaje. 

Ale pojďme dál… Blíží se advent, zahalme se tedy do sváteční nálady a na Vánoce si naordinujme pohodu s rodinou, přáteli, popřípadě klidně sami, se sklenkou dobrého moku a mísou lahodného jídla. Dovolme si relaxovat s dobrou knihou, při bezvadném filmu nebo na dlouhých procházkách. A hlavně upozaďme na chvíli všednodenní starosti a nenechme si ten vzácný čas nikým a ničím zkazit. 

Do nového roku jedné nuly a třech dvojek vám přeji, abyste byli vždy jedničky, pozitivně naladění, ale stále negativní… 

Přejeme krásné chvíle, žádný splín, jen samé radosti a naplněné cíle. 

Zorka Brožíková, místostarostka města Příbram

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne