Slider

Poradna Včera pomůže rodinným pečujícím

Život v Příbrami | Červen 2021

V Příbrami byla nově zřízena specializovaná poradna s názvem Poradna Včera.

Pečujete doma o svého blízkého? Nabízíme všestrannou odbornou pomoc a doprovázení těm, kteří v Příbrami a jejím okolí pečují o blízkého s poruchou paměti. Poskytujeme sociálně právní poradenství, psychosociální podporu, vzdělávání v oblasti každodenní péče a komunikace s lidmi s Alzheimerovou nemocí či některým typem demence.

 

V Příbrami byla nově zřízena specializovaná poradna s názvem Poradna Včera, která je umístěna v pasáži Horymír na náměstí T. G. Masaryka ve 3. patře. Poskytujeme podporu pečujícím i v terénu a online formou. K dispozici vám jsou odborníci z oblasti sociální práce a péče, práva, neurologie, psychiatrie, výživy a duchovní péče. Veškeré služby poskytujeme zdarma.  

Příbramská Poradna Včera navazuje na práci v jiných středočeských městech (Beroun, Mělník, Nymburk aj.), kterou zaštiťuje organizace Dementia I. O. V. (Institut osvěty a vzdělávání). 

Uvítáme spolupráci s ostatními zdravotnickými a sociálními službami pro seniory na Příbramsku. Otevírací doba poradny je v pondělí od 8.00 do 13.00, pro terénní služby je vyhrazena doba ve středu od 12.00 do 17.00. Pokud vás trápí problémy spojené s domácí péčí, můžete se na nás obrátit prostřednictvím telefonu 775 292 884, e-mailu poradna.pribram@dementia.cz nebo využít chatového poradenství na webu dementia.cz/chat

Markéta Padevětová, Dementia I. O. V.

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne