Slider

Pomáháme srdcem letos na Hořejší Oboře

Život v Příbrami | Srpen, září 2021

Z akce Pomáháme srdcem.

Poslední srpnový pátek bude Dvořákovo nábřeží patřit DC ADRA Příbram a akci Pomáháme srdcem, která bude plná hudby, radosti a soutěží, a to vše s charitativním podtextem.

V pátek 27. srpna se můžete zúčastnit druhého ročníku zábavné charitativní akce Pomáháme srdcem. Jedná se o pestré odpoledne plné hudby, radosti, občerstvení, cen a pomoci. Akce, která se koná na podporu Dobrovolnického centra ADRA Příbram, se uskuteční na Dvořákově nábřeží v lokalitě Hořejší Obora. 

Můžete se těšit na výrobky z naší tvořivé dílničky a nebudou chybět ani mobilní stánky s oblečením či školními pomůckami. Vše si budete moci pořídit za dobrovolný dobročinný příspěvek. Soutěžící budou moci zdolávat zábavnou opičí dráhu plnou hravých aktivit, na jejímž konci čeká každého odměna.  

Událost je zaměřena především na školáky chystající se do nového ročníku. Na stáncích našeho centra se můžete seznámit s organizačním týmem DC ADRA Příbram a jejími projekty. Zpestřením dne budou láskyplní čtyřnozí mazlíčci spolku Pessos, vyzkoušet si můžete také první pomoc u zástupců Červeného kříže. I touto akcí bychom chtěli občanům města připomenout, že se na nás mohou obrátit v nouzi, a současně vyjádřit vděčnost, že nás podporují.  

Michaela Račanská, DC ADRA Příbram

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne