Slider

Poděkování se dočkali dobrovolní hasiči

Sport | Březen 2020

Příbram vloni spustila projekt Díky vám!

Příbram vloni spustila projekt Díky vám!, kterým chce ve spolupráci s místními sportovními kluby poděkovat těm, jejichž práce pro veřejnost je nepostradatelná a mnohdy nedoceněná.

 

V projektu Díky vám! se město inspirovalo u pražských sportovních klubů. Jde o symbolické poděkování, kdy jsou členové vybraných organizací zváni na domácí utkání příbramských sportovních týmů. V loňském roce se do projektu zapojily a vstupenky na utkání věnovaly kluby 1. FK Příbram a HC Příbram. V roce letošním se ke spolupráci připojil také volejbalový klub Euro Sitex Příbram. 

„Projekt Díky vám! je příjemnou alternativou, jak říci: Vážíme si vaší práce. Tentokrát jsme si dovolili tímto způsobem poděkovat dobrovolným hasičům, kteří kromě své základní činnosti také pravidelně pomáhají připravovat nebo sami organizují nejrůznější kulturní akce,“ uvedl při setkání se zástupci SDH a příbramského volejbalového klubu starosta města Jan Konvalinka. 

Těch, kdo si ocenění zaslouží, je celá řada a v Městském kulturním centru, které se na projektu velkou měrou podílí, už nyní mají jasno, komu se bude děkovat příště. 

Eva Švehlová
tisková mluvčí

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne