Slider

Otevřete šuplíky, Příbram Hanuše Jelínka začíná

Život v Příbrami | Březen 2020

Téma si můžete zvolit libovolné, stejně tak prozaické, nebo poetické vyjádření.

Literární soutěž Příbram Hanuše Jelínka 2020 letos přijímá literární práce autorů v celkem pěti věkových kategoriích. Téma si můžete zvolit libovolné, stejně tak prozaické, nebo poetické vyjádření.

 

Knihovna Jana Drdy Příbram vyhlásila 24. ročník literární soutěže pro všechny věkové kategorie Příbram Hanuše Jelínka 2020. Soutěžit můžete v pěti věkových kategoriích: 12–15 let, 16–19 let, 20–23 let, 24–60 let a 60+. 

Letos je literární soutěž Příbram Hanuš Jelínka pro „šuplíkáře“ zvlášť vhodná. Nemá žádné téma, je pro básníky i prozaiky. Prohledejte šuplík, na webových stránkách kjd.pb.cz si prostudujte pravidla soutěže a do Knihovny Jana Drdy pošlete, nač jste hrdí. Doručit můžete poezii (maximálně tři básně) nebo prózu (text v rozsahu do šesti stran). Do soutěže jsou přijímány původní a dosud nepublikované práce v elektronické podobě. Termín pro odevzdání prostřednictvím e-mailu jelinek@kjd.pb.cz je 30. duben 2020. 

Práce ohodnotí odborná porota a nejlepší literární počiny budou nejen oceněny, ale také zařazeny do almanachu. Slavnostní vyhlášení výsledků se uskuteční v říjnu při akci Týden knihoven. 

sdb

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne