Slider

Novák Fest se blíží a objeví vaše superschopnosti

Sport | Červen 2022

Novák Fest bude již 19. června.

Novák Fest je tradiční a jedna se zásadních akcí města Příbram. Každým rokem se koná v polovině června v areálu Nový rybník v Příbrami. Ten se stane na jeden den jedním velkým sportovištěm, vědeckou laboratoří nebo hudebním pódiem. Letošní datum konání připadá na neděli 19. června.

Každý ročník Novák Festu má svoje téma a podtitul. Letošním tématem jsou superhrdinové a podtitul – Najdi svoji supervlastnost. Po areálu se budou pohybovat nejen superhrdinové, ale také ninjové, cirkusáci z La Putyky nebo malí chemici z Techmanie, kteří budou objevovat to, jaká supervlastnost je nejlepší.

Akce je určena primárně pro děti a rodiče, ale cílovou skupinu tvoří všechny věkové kategorie. Rozlehlý areál Nového rybníka je vždy rozdělen na několik zón. Letošní ročník bude rozdělen do sedmi zón a to podle vlastností superhrdinů – rychlost, síla, vynalézavost, obratnost, přesnost, vytrvalost či odvaha. Chybět nebude také vesnička superhrdinů.

Jednotlivá stanoviště mají na starosti kluby, spolky, neziskové organizace či školy z našeho města, které jsou doplněny (z menší části) komerčnímu subjekty. Vstup na akci je zdarma.

Vlastimil Ševr, Městské kulturní centrum Příbram

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne