Slider

Nominujte osobnost pro cenu města

Krátce | Prosinec 2021

Z předávání Ceny města Příbrami 2021. Foto: Eva Švehlová

Město Příbram sbírá nominace pro Cenu města Příbrami 2022.

Návrhy na udělení ceny pro rok 2022 mohou podávat odborné instituce i laická veřejnost, a to do 31. prosince 2021. Na webu města pribram.eu je k dispozici formulář, který lze vyplnit online, případně je možné stažení do počítače a následné odeslání dokumentu na e-mail cenamesta@pribram.eu nebo odevzdání v Informačním centru města Příbram (Pražská 129).

Formulář musí být podepsaný, na anonymní návrhy nebude brán zřetel. Nominovat lze nejen jednotlivé osoby, ale i firmy, případně kolektivy (v takovém případě je třeba uvést kontakt na jeho zástupce). Další dotazy lze směřovat na Odbor školství, kultury a sportu Městského úřadu Příbram (meu-osks@pribram.eu, 318 402 292). Doručené návrhy budou posouzeny pracovní skupinou, jejíž členy jmenoval starosta města Příbram. Skupina složená z odborníků působících v různých oblastech společenského a kulturního života návrhy vyhodnotí a doporučí radě města vhodného kandidátky či kandidáty. Zastupitelstvo následně rozhodne, která z osobností ocenění získá.

Pokud to okolnosti dovolí, bude Cena města Příbrami předána během závěrečného koncertu Hudebního festivalu Antonína Dvořáka dne 7. června 2022. Cena je udělována zpravidla jednou ročně a mohou ji získat jednotlivci (také in memoriam), právnické osoby či kolektivy.

 

 

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne