Slider

Nezapomeňte na kotlíkovou dotaci

Krátce | Březen 2020

Kdo chce využít podporu na výměnu kotle, nesmí váhat.

Kdo chce využít podporu na výměnu kotle, nesmí váhat. Finanční částka přidělená na tzv. kotlíkové dotace bude již brzy zcela vyčerpána.

Termín, kdy neekologické kotle nebude již možno k vytápění využívat, se blíží a většina domácností bude nucena výměnu kotle realizovat pouze z vlastních prostředků. Občanům příbramského regionu spadající do věkové kategorie 18–30 let nebo 65 let a více, popřípadě osobám zdravotně postiženým, kteří nedisponují potřebnou částkou, navíc Středočeský kraj v rámci kotlíkové dotace umožní získat na realizaci akce potřebnou finanční zálohu.

Občané města Příbram mohou dále na úhradu veškerých nákladů spojených s výměnou kotle využít výhodné půjčky z Fondu zápůjček města Příbram, který je ve správě ekonomického odboru města.

Podrobné informace lze získat na webových stránkách Krajského úřadu Středočeského kraje, popř. na telefonním čísle 257 280 991 v úřední dny (pondělí a středy od 8.00 do 12.00). V případě jakýchkoliv dalších dotazů využijte e-mailové adresy kotliky@kr-s.cz.

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne