Slider

Návrhy na Cenu města za rok 2022 se přijímají do konce listopadu

Život v Příbrami | Listopad 2022

Držitel Ceny města Příbrami by se měl výraznou měrou zasloužit o rozvoj města či regionu. Foto: Eva Švehlová

Město Příbram od roku 2021 uděluje Cenu města Příbrami osobnostem, které nominuje sama veřejnost. Nominace pro další ročník je otevřena.

 

Příbramané mají až do konce listopadu možnost podávat návrhy osobností, které by podle nich měly získat Cenu města Příbrami. Podle stanov je třeba, aby se nominovaný významnou měrou zasloužil o rozvoj našeho města a regionu, čímž přispěl či přispívá k šíření jeho dobrého jména doma i ve světě. 

„Návrhy osobností, které by si zmiňovanou cenu zasloužily, mohou občané podávat již potřetí. Příbram je městem, kde by si toto ocenění zasloužila celá řada občanů, ať už více či méně známých. Pokud máte ve svém okolí někoho takového, nerozmýšlejte se dlouze a nominaci podejte. Všemi podanými návrhy se budeme zabývat a porota poté vybere vhodného kandidáta či kandidáty,“ vyzval k podávání nominací starosta Jan Konvalinka. Schválení konkrétního jména bude na městských zastupitelích. 

Stejně jako v minulých letech je možné návrhy podávat prostřednictvím formuláře, a to online pod webovou zkratkou 1url.cz/LrFp4, případně ho lze stáhnout do počítače a vyplněný poslat e-mailem na adresu cenamesta@pribram.eu, nebo ho odevzdat v Informačním centru města Příbram na adrese Pražská 129. Ve formuláři je třeba uvést jméno navrhovatele a kontakt. Na anonymní návrhy nebude brán zřetel. Navrhnout je možné jednotlivé osoby, ale i firmy, případně kolektivy. V případě nominace kolektivu je třeba uvést kontakt na jeho zástupce. Návrhy na Cenu města Příbrami za rok 2022 je možné podávat do 30. listopadu letošního roku. 

Eva Švehlová, Městský úřad Příbram

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne