Slider

Naši senioři ušli už 1200 kilometrů

Život v Příbrami | Červen 2021

Příbramští senioři nezahálejí ani v této covidové době. Foto z dubnové vycházky.

 

Příbramští senioři nezahálejí ani v této době. Vlivem protiepidemických opatření se pohybujeme především venku a podnikáme procházky a výlety. Zajímavá je akce Po stopách Antonína Dvořáka.

 

Šestnáct našich seniorů se zapojilo do soutěže KulTúra, kterou vyhlásilo Městské kulturní centrum Příbram. Výherci jsou Míla Vašková, Hana Kučerová, Vlasta Koutná a Václav Haderer. 

Pokud máte i vy zájem o pobyt venku, vězte, že každý den pořádáme „seniorské“ vycházky na Novém rybníku, a to od 9.30. Bližší informace poskytne Rupert Hádek na telefonu 606 602 397. Příbramský Senior Point je rovněž zapojen do cestovatelské soutěže „Se Senior Pointem z Brna okolo světa...“. V dubnu naši senioři ušli už přes 1200 kilometrů. 

Okresní knihovna Příbram vyhlásila soutěž Po stopách Antonína Dvořáka. Úkolem je navštívit 10 stanovišť, na kterých jsou schované krabičky nebo na daných místech najdete úkoly, které určitě nepřehlédnete. Úkoly se hledají podle mapy, fotografie a indicie, které je možné objevit do 8. června 2021. Na cestě vás bude provázet knížečka, ve které naleznete nápovědu ke každému z míst. Knížku získáte v knihovně i v Senior Pointu. Do soutěže se již přihlásilo několik seniorů pod vedením Ruperta Hádka, který vypracoval plán možných vycházek v rámci této akce. 

Věra Černá, Senior Point Příbram

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne