Slider

Na country do Orlova

Krátce | Červen 2023

Už jste někdy byli na Country sešlosti?

V sobotu 10. června se v Orlově koná 8. ročník festivalu Country sešlost, v podtitulu má heslo „setkání příbramských amatérských skupin“.

„Vystoupí zde osm kapel z příbramského regionu a jedna kapela hostující – Grauschwanz z Jablonce nad Nisou. Náš dramaturgický záměr vychází z prosté myšlenky, že si diváci chtějí vychutnat muziku a společně s kapelami si i zazpívat. Proto musí každá kapela zahrát alespoň polovičku naprosto známých písní,“ řekl za pořadatele Jiří Hlinka.

Od 13.00 se postupně představí kapely Bonanza (příští rok oslaví 50 let na scéně), Country band Výkop, Sousedé, Klikaři, Watchipi wanaga, Daniels, Grauschwanz, Brd band či Fanda Tomášek. Celý festival bude zakončen společným hraním a zpíváním jak účastníků festivalu, tak i diváků, kteří zde vydrží do půlnoci. „Za těch sedm let, co se festival pořádá, si k nám našli cestu kamarádi z celé republiky. Důkazem toho je, že v minulém ročníku dostal účastnický pohár pro nejvzdálenějšího diváka kamarád z Bohumína a rok před tím z Frýdku-Místku,“ dodal Jiří Hlinka.

Country sešlost

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne