Slider

Granit vítá školy, skupiny i sportovní kluby

Rozvoj města | Duben 2022

Tak trochu ve stylu Sněženky a machři. Mirotická základní škola na Granitu. Foto: SZM Příbram

Chatu Granit navštěvují nejen rodiny a přátelé, ale také organizované skupiny dětí. Krásného interiéru chaty Granit a širokých možností vyžití v okolí si nedávno užívaly například děti z Dětského domova Pepa nebo ze základní školy v Miroticích.

 

Městská chata Granit nabízí ubytování organizovaným skupinám různého zaměření. Nabídku služeb pro skupiny využily již v lednu a únoru děti z Dětského domova Pepa v Lazci, děti ze základní školy v Miroticích a některé příbramské sportovní kluby. Pobyt si rezervovala např. i ZUŠ Antonína Dvořáka Příbram. 

Chata Granit nabízí prostředí pro školní výlety, lyžařské kurzy, školy v přírodě, slučovací a poznávací pobyty pro nově příchozí studenty na začátku roku apod. Zadov leží v pěkné přírodě a v okolí je značný počet možností, jak příjemně trávit volný čas. V blízkosti chaty se nacházejí sklářské dílny, výběh s vlky a mnoho kulturních památek. 

Značným benefitem je sjezdovka přímo u chaty. V rámci skupinových pobytů školských i jiných zařízení lze za účelem podpory zlepšení kolektivu, sportovních výkonů a rozvoje kreativity jednat o zvýhodněné ceně za ubytování. Lze také zajistit stravu v hotelu Zadov, a to ve formě snídaně, polopenze i plné penze. 

Samotný název chaty Granit napovídá, co představuje její hlavní poslání. „Granit neboli žula je kvalitní a pevný stavební materiál a pevná pouta na kvalitních základech chceme pomoci vytvářet i my, a to právě prostřednictvím skupinových pobytů,“ doplnil Jan Slaba, ředitel SZM Příbram. 

Rezervace ubytovacího zařízení je možná na www.chatagranit.cz. 

Miroslava Poláková, SZM Příbram

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne