Slider

Granit vítá milovníky sněhové pokrývky a příznivce zimních sportů

Sport | Leden 2024

Pobyty lze rezervovat online. Foto: SZM

Cílem provozovatele rekreační chaty Granit, která se nachází v šumavském Zadově, je rozšířit nabídku služeb pro hosty. Jednou z možností, kterou Sportovní zařízení města Příbram zvolila, je partnerství s poskytovateli služeb v blízkém okolí. 

Poznávací hra S Králem Šumavy za pokladem obohatila v létě nabídku pro všechny návštěvníky Zadova, v němž se nachází chata Granit patřící městu Příbram. Spoluprací na tomto projektu se Granit stal partnerem Ski areálu Zadov. 

Partnerství nabízí mnoho benefitů. Patří k nim slevy na permanentky na lyžařské vleky, jež jsou vydávány oproti voucheru. Ten si hosté zakoupí přímo na chatě Granit, nebo za pomoci nového online systému B2B, kdy lze vouchery generovat elektronicky. Mezi další výhody patří kompletně vybavená půjčovna snowboardů a lyží, která se nachází v těsné blízkosti Granitu. Ocení ji především hosté, kteří nedisponují lyžařským vybavením. Pamatujeme i na nejmenší, kteří dostávají slevové kupony na lyžařskou školu. Všechny slevy a další možnosti uvádějí webové stránky chatagranit.cz

Příznivé zimní počasí umožňuje vytvořit lední plochu, na které se už v minulé sezoně konaly veřejné bruslení s hudebním doprovodem a hokejové utkání. V plánu jsou také speciální kameny pro curling. Všechny aktivity jsou hostům Granitu volně přístupné. Díky dohodě mezi chatou Granit a hotely Zadov a Churáňova mohou hosté po sportovních výkonech nebo jen tak „pro pohodu“ regenerovat ve vířivce či sauně, kterými hotely disponují. 

Volné termíny pro zimní dovolenou jsou k vidění na webových stránkách v sekci Rezervace. Informace lze získat také na e-mailové adrese chatagranit@pb.cz nebo telefonním čísle 601 390 678. 

Kateřina Jahelková
Sportovní zařízení města Příbram

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne