Slider

Festival Odraz se stěhuje na rtišovický zámek

Život v Příbrami | Květen 2024

Z loňského ročníku Odrazu. Foto: Michaela Černá

Festival mladé a nezvyklé kultury Odraz přivítá na přelomu května a června letošního roku znovu své návštěvnictvo, tentokrát ne přímo v Příbrami.

 

Mezi 31. květnem a 2. červnem se na zámku ve Rtišovicích u Milína setkají tvořící z regionu, celé republiky i ze zahraničí, a to na festivalu Odraz. Oproti minulým ročníkům, které se konaly přímo v centru Příbrami, nabídne Odraz bohatší a zajímavější obsazení, atmosféru festivalové pospolitosti i stanové městečko a zázemí v krásném zámeckém parku. 

Třídenní nabitý program přinese atraktivní zábavu pro všechny věkové kategorie – od studentstva až po rodiny s dětmi. Barokní dvorec rozezní symfonický orchestr, k tanci i poslechu vystoupí jazz bandy, rockové kapely, rapeři, diskžokejové, písničkáři, sbory a mnohé další alternativní hudební uskupení. Jako doprovodný program čeká návštěvníky prodejní galerii, divadla, promítání autorských filmů, rukodělný trh, swap, množství besed a workshopů, bojovka i dětský den. 

Do Rtišovic, které jsou od centra Příbrami vzdálené asi 10 km, se dá pohodlně dostat hromadnou dopravou, mikrobusy zjišťovanými pro návštěvnictvo či individuálně autem. Vstupné na celý program je dobrovolné, akce by se neuskutečnila bez podpory města Příbram. Další informace i kompletní program naleznete na sociálních sítích Festivalu Odraz či na webu od-raz.cz

Martin Čermák
festival Odraz

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne