Slider

Eduarts: místo pro vzdělávání a umění

Školství | Leden 2024

Eduarts je centrum určené primárně pro děti, ale jeho služby využijí i rodiče. Foto: Eduarts

V září 2023 se v Příbrami otevřelo vzdělávací a volnočasové centrum Eduarts. Pořádáme vzdělávací a volnočasové aktivity pro děti i dospělé. V nabídce jsou mimo jiné kroužky pro děti, např. gymnastika, výtvarné techniky, rozvoj grafomotoriky, dramatický kroužek či dětská jóga.

Eduarts je složenina edukace a umění – to nás určitě dobře vystihuje. Našimi aktivitami chceme pomoci rodinám smysluplně vzdělávat jejich děti (kurzy angličtiny, logopedie, rozvoj grafomotoriky, doučování, příprava na střední školy – nácviky testů Cermat, atd.), ale také s nimi dělat činnosti pro radost, které rozvíjejí kreativitu i pohybovou zdatnost batolat, předškoláků i dětí mladšího školního věku a koneckonců – i jejich doprovodu.

Proto u nás najdete kroužky jako Tvořivé ručičky, Hravá gymnastika, Jóga pro děti nebo Ruka tužka pastelka. Od února 2024 rozšiřujeme nabídku o tvůrčí psaní pro dospělé i děti, turisticko-přírodovědný kroužek nebo Lego Education.

Nabízíme také semináře a workshopy pro dospělé, kteří si občas při výchově dětí potřebují s někým fundovaným promluvit a dostat odpověď na řešení konkrétní situace nebo hledají čas sami pro sebe a chtějí relaxovat. Navázaly jsme spolupráci s odborníky, např. s pediatričkou Petrou Pelikánovou a s dentální hygienistkou. Coworkingové prostory na adrese T. G. Masaryka 152 lze využít také pro dětskou oslavu či firemní akci.

Tereza Kompánková, Barbora Slavkovská
Eduarts

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne