Slider

Divadlo vrací předplatné na rok 2020

Kultura | Březen 2021

Záběr z oblíbené Balady pro banditu. Foto: Divadlo A. Dvořáka

 

Držitelé předplatného za rok 2020 mohou dostat zpět hotovost nebo si pořídit dárkové poukázky, které mají dlouhodobou platnost.

Pandemie koronaviru komplikuje život občanům, firmám i institucím. V této souvislosti Divadlo A. Dvořáka Příbram oznámilo, že vrací peníze držitelům předplatného na rok 2020. „Vzhledem k současné situaci v ČR, nejsme schopni odehrát všechna plánovaná představení z předplatného 2020. Po velkém zvažování jsme se proto rozhodli toto předplatné zrušit a vrátit částku za neodehrané tituly,“ informoval ředitel příbramského divadla Petr Bednář. 

Finanční částku lze přijmout v hotovosti, nebo formou dárkových poukázek, které lze využít k zakoupení vstupenek na všechny akce konané v příbramském divadle, kině a také v estrádním sále. „Platnost dárkových poukázek není omezena,“ dodal ředitel divadla. 

Finanční hotovost nebo poukázky získají abonenti oproti vráceným permanentkám. Vyzvednout si je lze až do 30. dubna letošního roku v obchodním oddělení divadla, a to každý všední den od 7.00 do 15.30. 

Stanislav D. Břeň

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne