Slider

Díky vám! Tentokrát záchranářům, vězeňské ostraze a Technickým službám

Bezpečná Příbram | Leden 2020

Na konci listopadu si zástupci Vězeňské služby, Technických služeb a záchranářů převzali vstupenky na druholigový hokejový zápas. Ze strany města jde o iniciativu, která má aspoň v symbolické rovině vyjádřit dík za servis, který městu poskytují zmiňované instituce.

Projekt Díky vám! má v Příbrami pokračování. Tentokrát slova díků doplněná vždy o padesát vstupenek na hokejový zápas HC Příbram – HC David Servis České Budějovice směřovala pracovníkům Vězeňské služby, Technických služeb Příbram a Záchranné služby Příbram.

Projekt spočívá ve spolupráci města Příbram a příbramských sportovních klubů, kdy jsou vybraným organizacím, spolkům nebo složkám integrovaného záchranného systému věnovány vstupenky na zajímavá sportovní utkání.

Vstupenky předával finanční ředitel HC Příbram Karel Makovec a starosta Jan Konvalinka, který si pochvaloval, že hokejový klub skvěle pracuje s dětmi a zároveň od letošního roku hraje druholigovou soutěž, ve které navíc opanuje přední příčky.

V srpnu loňského roku si vstupenky, tentokrát na prvoligový zápas 1. FK Příbram, převzali zástupci hasičů, městské policie a příbramské nemocnice. Nyní je tedy doplnila také Vězeňská služba, příspěvková organizace města Technické služby Příbram a záchranáři.

„Všem, kteří jsou do projektu vybíráni, toto poděkování patří, a je to pouze drobné ocenění. Mnohdy si skutečně neuvědomujeme, že bez práce těchto lidí by bylo vše mnohem složitější. Zářným příkladem jsou například Technické služby, jejichž pracovníci se celoročně starají o úklid ve městě, a většinou za to sklízejí pouze kritiku,“ uvedl příbramský starosta.

V projektu Díky vám! chce město pokračovat i nadále.

sdb

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne