Slider

Co dělají senioři v době covidu?

Krátce | Květen 2021

Rádi přivítáme další aktivní seniory

Senioři se zapojili do soutěže vyhlášené Městským kulturním centrem KulTúra, udělali si výlet za kulturou po Příbrami a současně odpovídali na otázky z různých stanovišť. Otázky nebyly vždy lehké, ale naši senioři si s nimi poradili a soutěž se jim líbila.

Naše pobočka se aktivně zapojila do soutěže, vyhlášené Senior Pointem Brno „Se Senior Pointem kolem Brna nebo až na Měsíc“. Jedná se o jarní akci pro seniory, do které je možné se zapojit odkudkoli. Soutěž je určena pouze pro seniory, kteří si zapisují ušlé kilometry a údaje odesílají na náš Senior Point. Za březen příbramští senioři nachodili 835 km.

Od začátku března také zajištujeme registraci na očkování proti covidu-19. Několik desítek seniorů využilo této možnosti a bylo úspěšně naočkováno. Pokračovat budeme i pro seniory nad 65 let. V dubnu jsme seniorům pomáhali s online sčítáním lidu.

Rádi přivítáme i další seniory, kteří mají zájem o aktivní pohyb, chuť si zacvičit, potrénovat paměť nebo potkat nové lidi. Stačí se informovat na tel. 778 779 898 nebo e-mailu pribram@seniorpointy.cz.

 

Věra Černá

Senior Point Příbram

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne