Slider

Civilky mají za sebou další úspěšný rok

Sociální péče | Leden 2024

Momentka z předvánočního setkání. Foto: SPCCH

Příbramské komunitní centrum i v tomto roce představovalo svým členům a veřejnosti bohatou paletu rehabilitačních, vzdělávacích a společenských programů.

Naši klienti a návštěvníci centra měli možnost účastnit se různých akcí po celý rok, získávat nové znalosti, inspiraci, podporovat stará přátelství a zároveň navazovat na akcích nová přátelství. Hlavní snahou centra je zlepšení psychického i fyzického zdraví a snížení překážek v životech seniorů, což přispívá k rozvoji samostatnosti a sebevědomí našich klientů. Tyto aktivity motivují členy k větší osvětě o zdraví, zvýšenému zájmu o prevenci nemocí a k upevnění svého postavení ve společnosti. 

Komunitní centrum je otevřeno jak svým členům, tak také rodinám seniorů a lidem postiženým civilizačními onemocněními a rádi přijmeme členy nové. Pokud se o komunitním centru chcete dozvědět více, podívejte se na naše webové stránky civilky.cz/kc-pribram. Nebo nás neváhejte kontaktovat na e-mailové adrese kom.centrum-pribram@seznam.cz. 

Po zesnulé Aleně Kasíkové vede komunitní centrum Příbram Pavlína Leitermanová. Projekt Centra služeb a komunitního centra v roce 2023 podpořil Úřad vlády ČR. 

Alena Trollerová
Centrum služeb SPCCH v ČR

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne