Slider

Chata Granit prošla podzimní renovací a zahajuje zimní sezonu

Cestovní ruch, turismus | Prosinec 2023

Zimní pohled na chatu Granit.

Tým chaty Granit využil příznivé počasí podzimních dní k renovaci venkovních i vnitřních prostor, a připravil se tak na nadcházející zimní sezonu.

 

V průběhu renovace a údržby chaty Granit, kterou v šumavském Zadově vlastní město Příbram, došlo k nátěrům štítů, venkovního obložení, dřevěných podhledů, střešních vikýřů, vstupní předsíně i rozšířené terasy. Dále pak byly natřeny okenní rámy, parapety a okenice. V rámci kompatibility celkového vzhledu se renovace dotkla také interiérových prvků, mezi něž patří například nově natřené dřevěné sloupy mezi okny a lištování okenních rámů. „Touto cestou se snažíme o chatu dobře starat a zároveň ji zkrášlovat,“ uvedl manažer chaty Petr Hruška. 

Na zrenovovanou chatu si našli v zářijových a říjnových měsících cestu opět příznivci horské turistiky, cyklistiky, mezi něž patřili studenti pražských vysokých škol a také příbramští sokolové. Rozmanité skupiny, které využily zázemí chaty Granit, doplnil orchestr Příbramské filharmonie. 

V současné době se rozbíhá zimní sezona. Návštěvníci si mohou rezervovat pobyt na webových stránkách chatagranit.cz, na e-mailové adrese chatagranit@pb.cz nebo mobilním čísle 601 390 678. 

Kateřina Jahelková
Sportovní zařízení města Příbram 

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne