Slider

Animační programy, minidisco, taneční večery… Takové bude léto v SZM

Sport | Červenec 2021

Areál Nový rybník v Příbrami. Foto: SZM

I na letošní letní sezonu si Sportovní zařízení města Příbram připravila pro své návštěvníky programové novinky. Pokračuje se ale také v projektech, které měly úspěch již v předchozích letech.

Se zahájením letních prázdnin zábava začíná novinkami loňského roku, totiž animačními programy na Novém rybníku. Návštěvníci se mohou od pondělí do soboty v době od 13.00 do 18.00 těšit na každodenní program pro děti, probíhající v hodinových blocích. Animátoři s dětmi hrají kolektivní hry, sportují a využívají celý rekreační areál. Každý pátek od 15.00 do 17.00 mohou děti navštívit tvořivé dílny a středy patří dětským diskotékám. Hudba a tance začínají v 18.00, ale už od 16.00 se uskuteční malování na obličej. Každý dětský hodinový program včetně dílniček stojí 50 korun, minidisco je zdarma. Připravené jsou také úterní sportovní tréninky s profesionálním trenérem pro dospělé od 19.00. Každá lekce je jiná a s jiným zaměřením, účastnický poplatek činí 100 korun za osobu. 

Rezervace na animační programy pro děti nejsou potřeba, sraz je vždy 10 minut předem u domečku za hobitínem. Pro rezervaci na sportovní lekce pro dospělé navštivte web szm.pb.cz. Více o animačních programech najdete také na facebookových stránkách Animační programy areálu Nový rybník a u hlavního vstupu do areálu Nový rybník. 

Programovou novinku letošní sezony představují tematické taneční večery, které se uskuteční ve spolupráci s taneční školou Dohnal Dancing. Zahajovací akcí bude 30. června Retro disco v Sezam bistru Nový rybník, dále chystáme Tančíme v rytmu latinskoamerických tanců a koncem léta proběhne Country večer. 

V létě se konají také Sportovní příměstské tábory SZM, jejichž kapacita je však již plně obsazena, a další kulturní a sportovní akce, které najdete na webu szm.pb.cz. 

V polovině června byla všechna sportoviště SZM v provozu, avšak s omezením kapacit jednotlivých provozů a za dodržení aktuálních mimořádných opatření vlády. 

Miroslava Poláková, SZM Příbram

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne