Slider

Anděl opět v Příbrami

Školství | Leden 2020

Příbramský anděl se stal v našem městě tradiční akcí. Naši žáci pod vedením učitelů opět dokázali svoji nápaditost a šikovnost při tvorbě soutěžních výrobků s vánoční tematikou. V soutěži jsme jako škola získali tři první místa, tři druhá místa a dvě třetí místa.

V příbramské sokolovně zavládla 27. listopadu tvůrčí atmosféra. Děti v kostýmech čertíků a andílků si mohly po celou dobu trvání vytvořit nejednu vánoční dekoraci za asistence budoucích aranžérek, pohladit své bříško dobrotami budoucích cukrářek, koupit si nejrůznější vánoční doplňky, hlavně keramické.

Žáci si užili mnoho zábavy, nevědomky rozvíjeli svou finanční gramotnost i komunikaci. Domů odcházeli spokojení. Odnášeli si nejen hezké vzpomínky, ale i spoustu vlastnoručně vyrobených vánočních drobností, přáníček, zdobených perníčků a marcipánových ozdob.

Poděkování patří všem, kteří se na realizaci soutěže podíleli, a to zejména učitelce ISŠ Rele Stiborové-Peterkové, která má velikou zásluhu na přípravě soutěže. Čas si udělali také rodiče a přišli nás ve vysokém počtu podpořit.

Jarmila Pavlásková, Markéta Kubalová
ZŠ Školní

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne