Slider

Příbram představila plán investičních akcí

Krátce | Duben 2020

Město Příbram se v oblasti veřejných zakázek vydalo vstříc potencionálním dodavatelům.

Město Příbram se v oblasti veřejných zakázek vydalo vstříc potencionálním dodavatelům a uspořádalo veřejné představení plánu investičních akcí.

Setkání Meet the buyer – poznej svého zadavatele se uskutečnilo v pondělí 2. března a zúčastnili se jej zástupci jednadvaceti stavebních firem. Představeny byly více než tři desítky investičních akcí, které chce město v letošním roce realizovat nebo alespoň vysoutěžit dodavatele.

V připravené prezentaci byly představeny jednotlivé projekty, hodnota zakázky, stejně jako přibližný termín vyhlášení výběrového řízení a samotné realizace. „Uskutečnili jsme krok, který je oboustranně prospěšný. Město avizovalo plán vyhlašovaných výběrových řízení v hodnotě nad 500 000 korun a zástupci stavebních firem vědí, s jakými projekty je možné v letošním roce počítat,“ uvedl starosta města Jan Konvalinka. Všichni zúčastnění vyplnili připravený dotazník, který projde podrobným vyhodnocením. Již nyní je zřejmé, že akce byla přínosná, k čemuž se kladně vyjádřilo 17 z 21 zástupců dodavatelských firem. Ve veřejném představování projektů by město chtělo pokračovat i v budoucnu.

Líbil se vám tento článek?

ANO Ne